srijeda, 6. siječnja 2016.

BIJELI ČUPAVCI.



SASTOJCI ZA KREMU:
30 dag bijele čokolade,
4 žlice štaub šećera,
1/4 l mlijeka,
pola margarina,
20 dag kokosa (za kraj).

SASTOJCI ZA BISKVIT:
4 žumanjka,
20 dag šećera,
10 žlica hladne vode,
1 kom praška za pecivo,
1 kom vanilin šećera,
 4 bjelanjka.

ZA PREMAZ: pekmez od jagoda, šljiva ili šumskog voća.

 Priprema:
1 Ugrijati pećnicu na 170C. Sastojke za biskvit izmiksati i staviti peći.
 2 Gotov biskvit ohladite, prerežite po dužini, namažite s pekmezom i poklopite s gornjim biskvitom. Biskvit narežite na kocke.
3 Nadjevene biskvitne kocke uvaljajte u glazuru od bijele čokolade, a zatim u kokos.

Nema komentara:

Objavi komentar