utorak, 27. listopada 2015.

BALKAN ĆE DA GORI: Ogromno zlo se sprema.

Screenshot_3

Poslije sukoba u Crnoj Gori,Hrvatska se naoružava i šalju građanima pozive za vojnu rezervu.

Srbija ide u Moskvu po oružije a policija u RS-u je u punoj pripravnosti. Federacija odavno spremna za okršaj sa narodom.Srbiju zatvaraju žicom, a  Makedonija pred građanskim ratom.Kosovo se otelo kontroli Amerike a Albanija ratuje sa mafijom,po ulicama patroliraju policajci sa pancirima i dugim cjevima.

Mediji šute,pišu se gluposti koje imaju za svrhu odvratiti misli sa stvarnih prolema.Balkan je uvjek kroz čitavu historiju bio jako bitan i svi problemi su prebacivani na Balkan.

MMF je odbio Bosnu i Hercegovinu jer su bili jako decidni što se uslova MMF-a tiče.Boračka primanja se moraju rezati ogromnim procentom.U Banja Luci patrolira policija sa dugim cjevima u Sarajevo sletio avion “humanitarne pomoći”.Ko zna šta je bilo u tom avionu???

Vodeći političari gube kontrolu kako u javnosti tako i u svojim strankama,sprema se nešto golemo.Mi iz Revolucija.info smo pokušavali da ukaže na ove probleme već dvije godine i objasnimo narodu da se sprema neki scenari koji ima za cilj neke druge nakane.

Rusija i Amerika zaoštravaju odnose,zvecka se nuklearkma a Balkan je svima strateški cilj broj jedan.Grčka izlazi iz EU zone,Austrija svom silom želi napolje.U čitavom svijetu se stvorila ekonomska kriza koja vodi samo ka jednom cilju…

Nema komentara:

Objavi komentar