subota, 31. listopada 2015.

SA PAR SASTOJAKA NAPRAVITE PILETINU PRSTE DA POLIŽEŠ: PILETINA SA PARADAJZOM I SIROM



SASTOJCI
– 2 komada pilećih grudi
– paradajz (čeri ili običan)


 
– crni luk
– tvrdi sir, oko 150 gr
– začini (po ukusu)


 
PRIPREMA
Iseći pileće grudi, malo istucati.
Smestiti u tepsiju

Na polukolutove iseckan luk slažemo na piletinu
Na kolutove iseckan paradajz ređamo na piletinu

Ogozgo posuti omiljenim začinima i stavljamo u zagrejanu rernu na 180-200 stepeni
Kada je piletina skoro gotova, izvadite iz rerne i pospite izrendanim sirom
Vratite u rernu još na nekoliko minuta. Gotovo!

Piletina je sočna i veoma ukusna. Servira se sa bilo kojim garnirom ili salatom.

Izvor:http://www.dnevni.rs/

Nema komentara:

Objavi komentar