utorak, 5. siječnja 2016.

KARAMEL OBLATNE: NAJLJEPŠE OBLANDE KOJE ĆETE PROBATI



Sastojci

       1,2 l mlijeka
     850 g šećera


       300 g margarina
     1 paket oblatni
Priprema
    Šećer i mlijeko kuhati na laganoj vatri otprilike do 2 sata. Pri kraju kuhanja miješati. Treba biti gusto kao za pekmez.


      Ja sam sada malo kreme odvadila u teglicu za liker. Krema se može upotrijebiti i za neke druge kolače ili jednostavno kao namaz.

 
      U mlaku kremu (gotovo ohlađenu) izrezati margarin i sve mikserom izraditi.
    Filovati oblatne; staviti nešto na njih preko noći da se stisnu.
Ako vam je nesto nejasno u vezi recepta slobodno se obratite i ostavite poruku u komentaru mi cemo se potruditi da vam pomognemo i otklonimo nejasnoce kolko je to u nasoj mogucnosti.
PRIJATNO  i uzivajte u hrani
Izvor:http://www.coolinarika.com/

Nema komentara:

Objavi komentar