utorak, 5. siječnja 2016.
KARAMEL OBLATNE: NAJLJEPŠE OBLANDE KOJE ĆETE PROBATI
Sastojci
1,2 l mlijeka
850 g šećera
300 g margarina
1 paket oblatni
Priprema
Šećer i mlijeko kuhati na laganoj vatri otprilike do 2 sata. Pri kraju kuhanja miješati. Treba biti gusto kao za pekmez.
Ja sam sada malo kreme odvadila u teglicu za liker. Krema se može upotrijebiti i za neke druge kolače ili jednostavno kao namaz.
U mlaku kremu (gotovo ohlađenu) izrezati margarin i sve mikserom izraditi.
Filovati oblatne; staviti nešto na njih preko noći da se stisnu.
Ako vam je nesto nejasno u vezi recepta slobodno se obratite i ostavite poruku u komentaru mi cemo se potruditi da vam pomognemo i otklonimo nejasnoce kolko je to u nasoj mogucnosti.
PRIJATNO i uzivajte u hrani
Izvor:http://www.coolinarika.com/
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar