srijeda, 28. listopada 2015.

BIJELI LINO ROZEN


db3588db8f075dd68c3551cf41585ff3_view_l

Sastojci
1 pakiranje rozen kora
KREMA
500 ml mlijeka
60 g Gussnela Dolcela (gustina)
9 žumanjaka
2 žlice brašna
100 g šećera i 4 paetića vanil šećera
150g margarina za kreme

  400 g bijele Lino lade milk
BIJELA GLAZURA
100g bijele čokolade
50g maslaca
50 ml slatkog vrhnja za šlag



Priprema
1.

 
  Pripremiti rozen kore.
Za kremu pjenasto izmiješati, žumanjke, šećer i vanilin šećer. Umiješati gustin, brašno i malo mlijeka, a preostalo mlijeko zagrijte do vrenja.
2.
Umiješati smjesu u vrelo mlijeko i miksati mikserom, vratiti na vatru i tako kombinirati kuhaču i mikser.
3.
Skuhanu kremu staviti na hlađenje.
4.
Izraditi maslac s vanill šećerom i dodati ohlađenu kremu.
5.
U kremu dodati bijelu linoladu.
6.
Premazati rozen kore kremom i staviti u frižider.
7.
Na pari otopiti maslac, čokoladu i slatko vrhnje i preliti preko ohlađenog kolača.
Vratiti ga na jos par sati u frizider


Objavio/la Kolaci

Nema komentara:

Objavi komentar