![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgrrbdBjpdWleV10mdkFl4XP7-7Ev6RJZGD-Clb4TU_KyPhVASB6Xot9SzrEAeCMU0QtTmKyG5OH2GRRzf31u13hQNIEbA97cLEBy5A3znAa-uPprn5mZfvesPhfFF8oVT_VDTuhXb4W9s/s400/2355-2+-+kopija+-+kopija+-+kopija+-+kopija+-+kopija+-+kopija+-+kopija+-+kopija.jpg)
Sastojci
1 veća tikvica
po želji ribanog sira
1 jaje
2 žlice kiselog vrhnja
sol, vegeta
Priprema
1.
Tikvice narežite na kolutove i posipajte vegetom.
2.
Vatrostalnu zdjelu premažite s malo masliovog ulja, slažite red tikvica, malo naribanog sira, pa opet tikvice, pa gore sir i tako dok ne ponestane tikvica.
3.
U posudu razbiti jaje i umutiti ga sa kiselim vrhnjem, malo posoliti, pa preliti preko tikvica i naribati malo sira po vrhu da se zapeče.
4.
Peći na 200 stupnjeva 10-ak minuta.
Posluživanje
Ja sam ovo radila samo za sebe, tako da je količina mala. Možete ubaciti i neko meso.
Nema komentara:
Objavi komentar