![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgcmBLywArCap3hworawSp-3Qk2_TSOPq3R4EcLLhkC4rfpI1XoxJ59jjF8RNrt1zkn3YmotR5lTiAoOcUXjeOxx0lN8UiRkpH3MbNrKZrNRUUXGuo0iJ1H99Zz0Bd-RXcFTgc4I1UUg-XS/s640/curece-snicle-u-jogurtu-by-jafi-2ce672c678905d3312b9ed1d3004c0c0_view_l.jpg)
SASTOJCI
– 500 g cureceg belog mesa ili pilećeg mesa
– 4 dl jogurta
– 100 g trapista
– 100 g hlebnih mrvica
– 2 kasike persuna
– po ukusu biber, so
– malo ulja
PRIPREMA
Trapist izrendati na krupno, persun sitno iseckati a meso iseci na snicle.
U odgovarajucoj posudi izmesati trapist, persun i hlebne mrvice.
Snicle pobiberiti i posoliti po ukusu, umakati u jogurt i valjati ih u smesu sa trapistom.
Vatrostalnu posudu podmazati uljem, sloziti pripremljene snicle, preostali jogurt i smesu za paniranje preliti preko njih i pokriti alu folijom.
Peci u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 20 minuta.
Skinuti alu foliju i ostaviti snicle da se zapeku do rumene boje.
Nema komentara:
Objavi komentar