![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhMNwDy3bpLT7Ru-xEgGCio7b_XVhND5TcY-0v4ic1hQskY9B3bMA0y6OVwKGsiwLNMPfcHsbXKNQDe5qqp0Vy62KzAuvP-Mycn7Bonta8VK_j7QQzAh9Y3aWQRHKk7fdMRRjDwkdxISRz_/s640/e96d2c5398fe099c7cae56f268ce93ea.jpg)
Sastojci
– 1 Cheesecake Dolcela
– 1 žlica Kakaa u prahu Dolcela
– 3 žlice mlijeka
– 60 g maslaca
– 350 ml mlijeka
– 300 g svježeg sira (mascarpone)
– 150 g čokolade
Priprema
Mješavini za podlogu dodajte kakao, navlažite s mlijekom i dobro izmiješajte.
Dodajte otopljeni maslac, još jednom dobro promiješajte te ravnomjerno rasporedite u kalup za torte (Ø 24 cm).
Utisnite žlicom da dobijete jednoličnu podlogu.
Stavite u hladnjak na 20 minuta.
Prašak za pripremu kreme uspite u hladno mlijeko i miješajte električnom miješalicom (3 minute) da dobijete kremu.
Dodajte sir mascarpone i miješajte dok ne dobijete jednoličnu kremu.
Dvije trećine kreme nanesite na ohlađenu podlogu u kalupu.
U ostatak kreme umiješajte otopljenu čokoladu.
Dobivenu kremu stavite u slastičarsku vrećicu, a zatim u kremu u kalupu za torte utisnite loptice (u obliku saća).
Tortu dobro ohladite, najmanje 2 sata prije skidanja kalupa i poslužite.
Umjesto u obliku loptica, čokoladnu kremu možete nanijeti u obliku spirale ili išarati u obliku mreže.
Izvor: coolinarka.com
Nema komentara:
Objavi komentar