petak, 13. studenoga 2015.
PUNJENI BATACI! EKSTRA UKUSNO I BRZO
Sastojci
pileći batak
kulen
feta sir
žalfija
so
biber
prilog
kukuruz šećerac
feta sir
maslinovo ulje
Priprema
1.
Kost pilećeg batka odvojimo oštrim nožem i uklonimo bez sečenja kožice.Batak zasolimo, pobiberimo napunimo sa oko 4 šnite kulena i 2-3 kockice feta sira i seckanom svežom žalfijom.
2.
Batak zatvorimo i pričvrstimo čačkalicama pa pečemo na vrelom ulju u poklopljenom sudu dok ne poprimi boju pa prevrnemo i pečemo drugu stranu.
3.
Kao prilog možemo poslužiti bareni kukuruz sa maslinovim uljem i feta sirom.
http://www.coolinarika.com/
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar