subota, 21. studenoga 2015.

MOJ NAJDRAŽI RECEPT ZA KLJUKUŠU




Sastojci:
krompir,luk
slanina,kobasica
brasno,prasak za pecivo
jaja,jogurt

 
zacini

Priprema:
Sitno isjeckati šaku slanine,šaku domaće kobasice(naravno može i kupovne neke dimljene),glavicu crnog luka,pa sve malo prodinstati na par kapi ulja,tek da puste mirise....

 
Dok se hladi,izrendati 4-5 srednjih krompira(malo ih iscijediti ali ne skroz),u to dodati 2 jaja,2 kašike jogurta,3-4 kašike brašna,pola praska za pecivo....
Sjediniti sa prethodnom masom,dodati malo vegete ili nekog drugog zacina,bibera,soli ne treba jer su slanina i kobasica pustile dovoljno,dobro podmazati tepsiju (pleh),peci dok ne porumeni (pola sata-40 min).
Posluživanje:
Uz jogurt,salatu,ko kako voli-ja volim sa kiselim kupusom....:)

Izvor:  www.coolinarika.com

Nema komentara:

Objavi komentar