utorak, 24. studenoga 2015.

COCONUT & CAFFEE MONTE



SASTOJCI
Biskvit
3 jaja
140g šećera
190g brašna



1,5dl ulja
2 dl mlijeka
pola praska za pecivo
1 vanilin secer
prsohvat ribane korice limuna

Kokos krema
1/2 l kokosovog mlijeka
4 dl kravljeg mlijeka
80g gustina
1 dl slatkog vrhnja
170g secera
vanilija,aroma kokosa
50g maslaca



Ganache
500 ml slatkog vrhnja
350 g cokolade s kavom

Još
petit keksi s maslacem

PRIPREMA.
Jaja i šećer pjenasto miksati 10-ak min. Dodati prosijano brašno i prašak za pecivo, vanilin šećer, limunovu koricu, ulje, pa mlijeko. Ispeći biskvit.

U lonac uliti mlijeko, slatko vrhnje i 4dl kokosovog mlijeka. U ostatku razmutiti šećer i gustin. Skuhati kremu, u toplo umješati maslac i arome. Odmah vruću kremu preliti preko biskvita, i poslagati kekse.

Napraviti ganache od slatkog vrhnja i čokolade, te preliti preko keksa. Ohladiti!

Izvor:http://www.coolinarika.com/

Nema komentara:

Objavi komentar