ponedjeljak, 12. listopada 2015.

FERERRO ROCHER DETALJAN RECEPT SA SVIM CAKAMA BOLJE OD ORGINALA

fererro-rocher-a202d28f5e91a647fc83349e1960ad0d_header

Probavši tamnu kuglicu od kolegice,strašno sam se iznenadila koliko su okusom identične, ako ne čak i bolje od original fererra. Naravno, odmah sam je tražila recept i evo dijelim sa svima Vama ljubiteljima i onima koji će to tek postati :)
Sastojci
200 g lješnjak napolitanki
300 g lješnjaka – prženih, sjeckanih

400 g nutelle (može i jeftina verzija naravno)
300 g mliječne čokolade
9 žlica ulja



Priprema


  Napolitanke grubo izlomiti, dodati sjeckane lješnjake i nutellu. Sve zamjesiti da se poveže. Ako je mekano, ostaviti 10-30 minuta da se stegne.

Oblikovati kuglice. Staviti u hladnjak 60-120 min da se dobro stegne.
Čokoladu s uljem otopiti na laganoj vatri. Umakati kuglice u čokoladu te slagati na prozirnu foliju da se stegne.
Uživajte :))



Izvor: www.coolinarika.com

Nema komentara:

Objavi komentar