utorak, 6. listopada 2015.

PUNJENE PAPRIKE U LISNATOM SPECIJALITET TURSKE KUHINJE



Vrlo fino tursko jelo.Servirajte ga sa hladnim jogurtom.
Sastojci

250g Kora od lisnatog tijesta Podravka
200g feta sira
4 crvene/zelene rog paprike/srednje
1 žumanjak


1žlica sezama
jogurt

Priprema

1.
Operite aprike ,rastvorite ih po duzini izvadite sjemenka.
Stavite u svaku papriku feta sir.


  2.
Razvaljajte lismato tijesto pa ga narezite na trake.
Obucite paprike trakama lisnatog tijesta.
3.
Zagrijte pecnicu na 180C
Premazite paprike razmucenim zumanjkom i pospite sezamom/crnim i/ili bijelim.
4.
Pecite dok paprike ne dobiju inu boju i pocmu se micati po protvanu.
Pošalji ovo e-poštom
Blogiraj ovo!
Podijeli na usluzi Twitter
Podijeli na usluzi Facebook

Nema komentara:

Objavi komentar