nedjelja, 4. listopada 2015.

NAJUKUSNA REBARCA! AKO VOLITE REBARCA KOJE SE TOPE U USTAMA A KOSKA SE SAMA ODVAJA OD MESA ONDA OVO JE ZA VAS…




SASTOJCI
1 veliki komad rebarca (izbor mesa je vas)
1 zlica vegeta
1 kasicica papar
1/2 kasicica bjeli luk u prahu
1/3 kasicica alova paprika
sol po ukus
2 zlice senf

 
1 kasicica worcestershire sos

ZA PREMAZ
3-4 zlice kecap
1 zlica maslinovo ulje
1 kasicica origano

PRIPREMA
1.
Vegeta, papar, sol, alova paprika i bjeli luk promesajte i stime posolite rebarca
2.

 
Senf promesajte sa worcestershire sos i premazite rebarca
3.
Ljepo ih umotajte u aluminijumskoj foliju (koju ste poprskaleuljom) i ostavite nekoliko sata u frizideru
4.
Pecnicu zagrejte na 120 stupnjeva i pecite rebarca tako zavijani u foliju oko 2 1/2 sata
5.
Otvorite foliju (pazite da se ne opecete) i premazite rebarca sa mjesavinom kecapa, maslinovo ulje i origano
6.
Sad imate dva izbora…mozete ovako premazani da ih malo provrtite na rostilja ili kao sto sam radila ja ukljucite gornji grejac pecnice na najjaku vatru i pecite ih nekoliko minuta dok se ne uhvati ljepa korica

http://www.coolinarika.com/

Nema komentara:

Objavi komentar