ponedjeljak, 12. listopada 2015.

Kruh sa cokoladom

Kruh sa cokoladom Kruh sa cokoladom
500 gr. brasna
prstohvat soli
2 kasike secera
3 kasike ulja
2 zumanjka (bjelanjke sacuvajte)
2 kasike kvasca
300 ml. vode
100 gr. komadica cokolade

Kruh sa cokoladom Kruh sa cokoladom

Priprema:
U posudu stavite secer, kvasac, ulje i vodu.
Izmutite pa dodajte brasno, so i zumanjke.
Zamjesite fino tijesto (ja sam mikserom).
Dodajte cokoladu pa izmjesajte.
Posudu u kojoj ce izrastat tijesto namazite sa malo ulja, prekrite tijesto i pustite da izraste.
Kad je tijesto izraslo podjelite ga na dva djela i prijesite, oblikujte u strucu pa stavite u nauljenu tepsiju.


  Izmutite bjelanjke, namazite tijesto pa pustite da dobro izraste.
Pecite na 400F-200C dok kruh ne bude gotov.

  Gotov kruh namazite sa malo putera i ako hocete pospite sitnim secerom ili secerom u prahu.
Ja sam tijesto podjelila vi nemorate, mozete sve u jednu tepsiju i nemorate oblikovat pecite ga u obicnoj okrugloj tepsiji kao i svaki drugi kruh.
Prijatno!
Objavio/la Kolaci u 11:26
Pošalji ovo e-poštom
Blogiraj ovo!
Podijeli na usluzi Twitter
Podijeli na usluzi Facebook
Podijeli na Pinterestu

Nema komentara:
Objavi komentar

Nema komentara:

Objavi komentar